Kultni splitski Festival Pričigin, koji od 2007. godine okuplja istaknute pojedince i brojnu publiku te priča najzanimljivije priče, ove će godine doživjeti sedamnaesto izdanje.

Festival, koji je kroz godine nadmašio sva očekivanja kvalitetom programa i rekordnom posjećenošću, zaslužio je priznanje Turističke zajednice koja ga je proglasila kulturnim brendom grada Splita i odavno prerastao sve prostore pod Marjanom pa su organizatori ove godine došli na inovativnu ideju.

Naime, danas je objavljeno kako će Zlatni donator Pričigina biti poznati splitski bar Baraka u kojem će se, tijekom sve četiri večeri, uživo prenositi program festivala za sve koji ne pronađu mjesto u Domu mladih.

Baraka je prirodni partner Pričigina, prvenstveno zbog neposredne blizine Domu mladih, zbog čega će svima, koji ne pronađu mjesto, biti jednostavno prošetati par koraka i pratiti naš program uživo. Uvjerili smo se kako su svi preduvjeti, poput velikog platna za projekciju i šest ekrana, dostupni i zbog toga nam je jako drago što smo dodatno obogatili ponudu našoj vjernoj publici.“ – poručili su organizatori Pričigina.

Iz BBQ&Brew Bara Baraka kažu kako nisu ni trenutka dvojili o suradnji s popularnim festivalom:

Ponosni smo donator ove manifestacije, prije svega zbog njezinog kulturnog značaja za naš grad. Program Barake se nikad nije prilagođavao pomodnim trendovima, trudili smo se gostima uvijek pružiti kvalitetnu i drugačiju ponudu, koja možda nije za opće mase, ali jest dio naše vizije, a Pričigin je savršeno komplementaran s onim čemu i sami stremimo.“ – poručio je vlasnik Barake, Stipe Mađor.

Pričigin se u Domu mladih održava od 19. do 23. ožujka, a iz Barake poručuju kako je u pripremi poseban program za svaku večer održavanja festivala, koji će uključivati prigodne akcije i tematske evente savršene za sve koji se, tijekom i nakon festivalskog programa, žele opustiti u pričiginskom duhu.

Cijeli program festivala tek treba biti objavljen, ali ako je suditi po prošlim izdanjima, očekuje nas nova doza vrhunskih priča i još jedno nezaboravno iskustvo za ljubitelje pričanja i što je najvažnije – slušanja, jer priče su oduvijek neizostavan dio ljudskog iskustva.

Detalje suradnje Pričigina i Barake možete pronaći na društvenim mrežama.

Instagram - https://www.instagram.com/baraka.split/ - @baraka.split

Facebook - https://www.facebook.com/baraka.split/